Η συλλεκτική φιγούρα Re:ZERO -Starting Life in Another World- PVC Figure 1/7 Emilia Wedding dress Ver. 24 cm από την Design Coco ζωντανεύει την αγαπημένη Emilia σε μια εκθαμβωτική νυφική εμφάνιση.
Αυτή η εξαιρετική δημιουργία, με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 24/09/2027, αποτελεί ένα αριστούργημα λεπτομέρειας και ποιότητας, ιδανικό για κάθε φαν του Re:ZERO.
Κύρια Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα
- Εκπληκτική Αναπαράσταση: Η Emilia παρουσιάζεται σε κλίμακα 1/7, αποτυπώνοντας κάθε λεπτομέρεια του νυφικού της φορέματος με απαράμιλλη ακρίβεια.
- Υψηλή Ποιότητα Κατασκευής: Κατασκευασμένη από την Design Coco, η φιγούρα είναι φτιαγμένη από PVC, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και εντυπωσιακή αισθητική.
- Συλλεκτική Αξία: Με EAN 4570210120929 και επίσημη άδεια, αποτελεί ένα πολύτιμο κομμάτι για κάθε συλλογή Statues.
Για ποιον είναι ιδανικό
Αυτή η φιγούρα είναι ιδανική για τους φανατικούς συλλέκτες του Re:ZERO -Starting Life in Another World- και τους λάτρεις των anime φιγούρων που αναζητούν υψηλή ποιότητα και μοναδικό σχεδιασμό. Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να προσθέσουν ένα εντυπωσιακό και σπάνιο κομμάτι στη συλλογή τους.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την εκθαμβωτική φιγούρα της Emilia και να αναβαθμίσετε τη συλλογή σας με ένα πραγματικό κόσμημα.
- Another
Η τιμή δεν έχει αλλάξει ακόμα. Θα εμφανιστεί σε αυτό το γράφημα μόλις αλλάξει.
Δε βρέθηκαν Κριτικές
- Είδες πρόσφατα
Διάλεξε το courier που σε βολεύει. Παραδίδουμε τα πάντα – από συλλεκτικά μέχρι gadgets – στην πόρτα σου με ασφάλεια.
Επιλέγουμε μόνο ό,τι θα αγοράζαμε εμείς. 100% αυθεντικά προϊόντα και αξιοπιστία σε κάθε κωδικό που βλέπεις.
Κάτι δεν σου έκατσε καλά; Αν το προϊόν είναι άθικτο, η επιστροφή γίνεται απλά και γρήγορα. Easy peasy!