Samsung (GH96-13913A) USB charging board - Galaxy A42 5G; SM-A426B | Techbox
Samsung (GH96-13913A) USB charging board - Galaxy A42 5G; SM-A426B
16.59 

Samsung (GH96-13913A) USB charging board - Galaxy A42 5G; SM-A426B

Επεξήγηση Διαθεσιμοτήτων

Άμεσα Διαθέσιμο

7 - 10 Εργάσιμες Ημέρες

Αναμένεται

Προπαραγγελία

Εξαντλημένο

Τρόποι Αποστολής/Παραλαβής
Τρόποι Πληρωμής
Mastercard Visa IRIS Bank RF Klarna
Εξόφληση με κάρτα, IRIS, Τραπεζική Πληρωμή RF- , 3 Άτοκες δόσεις (μέσω Klarna).
Παρόμοιες προτάσεις αγοράς

Περιγραφή προϊόντος

Αναβαθμίστε την εμπειρία φόρτισης του Samsung Galaxy A42 5G σας με την γνήσια πλακέτα φόρτισης USB GH96-13913A.

Αυτή η κρίσιμη πλακέτα είναι υπεύθυνη για την ομαλή φόρτιση, τη μεταφορά δεδομένων και τη λειτουργία του μικροφώνου, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη επικοινωνία και χρήση της συσκευής σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά & Πλεονεκτήματα

  • Γνήσιο ανταλλακτικό Samsung: Εξασφαλίστε την απόλυτη συμβατότητα και την κορυφαία ποιότητα που μόνο η Samsung μπορεί να προσφέρει για το Galaxy A42 5G (SM-A426B).
  • Πλήρης λειτουργικότητα: Αποκαταστήστε την ομαλή φόρτιση, την αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων και την κρυστάλλινη ποιότητα ήχου του μικροφώνου της συσκευής σας.
  • Επαναφορά στην αρχική απόδοση: Αντικαταστήστε την φθαρμένη ή δυσλειτουργική πλακέτα και απολαύστε ξανά την αρχική απόδοση του Galaxy A42 5G σας.

Για ποιον είναι ιδανικό

Είναι ιδανική για τεχνικούς επισκευών, λάτρεις της τεχνολογίας και χρήστες που επιθυμούν να αναζωογονήσουν το αγαπημένο τους Samsung Galaxy A42 5G, αποκαθιστώντας την πλήρη λειτουργικότητά του.

Μην αφήνετε μια δυσλειτουργική θύρα φόρτισης να σας κρατάει πίσω. Αποκτήστε τώρα την γνήσια πλακέτα φόρτισης USB GH96-13913A και επαναφέρετε το Galaxy A42 5G σας στην αρχική του δόξα!

Genre
Mobile
ΕΑΝ
GH96-13913A
MPN
GH96-13913A
Κατασκευαστής
Samsung
Ειδοποίηση μείωσης τιμής
Εγγραφή

The price has not changed yet. We will show it on this chart once it changes

Δε βρέθηκαν Κριτικές

  • Σχετικά προϊόντα
  • Είδες πρόσφατα
 
 
cs-cart add-ons, cs-cart licences, cs-cart developing